Café Opera 28/3


Som jag tidigare har berättat så hjälpte jag och resten av Pink Sweden teamet till som värdinnor på Paulina Starborns Releasefest på Café Opera. Och som jag lovat så skulle ni få se lite bilder från eventet. Här ovan ser ni Paulina som framför sin singel "Never Gonna Let Me Go" på scen tillsammans med dansare. Jag och resten av värdinnorna med de omtalade Pink Sweden byxorna! Och självklart duktiga Pascal Roque som är designer och ägare över företaget. Var även iväg på ett möte tillsammans med Pascal idag och nu har vi mer spännande planer på G så håll utkik! Love Elin


White blazer.
Ett måste för mig i vår är den vita kavajen. Sjukt fräscht, vårigt och stilrent. Kan bäras båda dag som natt. Extra snyggt till en riktigt härlig solbränna.
Love, Josefine.


Dragqueen.

Idag fick vi för första gången testa dragqueen-make!
Inte världens lättaste, men sjukt kul.
Make up: Josefine Modell: Amanda
Make up : Elin Modell : AC


Några få bilder på av resten av sminkningarna. Som ni ser är det endast fantasi som gäller i dragmake. Använd klara färger och glitter i mängder!
Storlekar, Pink Sweden.

Man är alltid lite osäker med storlekar när det gäller att beställa hem kläder från internet. Därför tänkte vi snabbt bara ge lite tips för dig som är sugen på att beställa hem ett par Pink Sweden byxor, men inte riktigt vet vilken storlek du ska välja!

XS - Passar perfekt för dig som är smal och har en lite mindre men tight rumpa. Tvekar du mellan XS ohc S för att du har långa ben och är orolig för att XS ska vara för korta i benen? Va inte det, för det är nämligen så att XS och S har samma längd. 

S - Har du lite större rumpa men smala ben så satsa på en small. Många som har lite större rumpa kan vara oroliga för att den ska synas så fort man sätter sig ner då byxorna har en mycket låg midja. Men dem flesta har nog ett par låga jeans som också vill åka ner ibland. Därför är det bara att hålla i byxorna där bak när man sätter sig ner dem första gångerna precis som med jeansen. Men efter ett par gånger så sitter dom perfekt!

M - Om du alltid brukar beställa/köpa byxor med längre längd på benen så är det M du ska satsa på med tanke på att det är den storleken som är en aning längre än dom andra.I ♥ PINK

Åååh, jag vann utlottningen av dem underbara Pink Sweden byxorna! Snacka om att jag blev lycklig när jag såg att dem hade kommit med posten. Jag kommer att mysa runt med dom heeela dagen. Det bästa är att dem är så himla gosiga och snygga på samma gång. Om jag kunde skulle jag ha på mig dem 24 timmar om dygnet, 7 dar i veckan. Vill ni också ha dessa? Kika in på http://www.pinkswe.se/. Love, Josefine.
RSS 2.0