Storlekar, Pink Sweden.

Man är alltid lite osäker med storlekar när det gäller att beställa hem kläder från internet. Därför tänkte vi snabbt bara ge lite tips för dig som är sugen på att beställa hem ett par Pink Sweden byxor, men inte riktigt vet vilken storlek du ska välja!

XS - Passar perfekt för dig som är smal och har en lite mindre men tight rumpa. Tvekar du mellan XS ohc S för att du har långa ben och är orolig för att XS ska vara för korta i benen? Va inte det, för det är nämligen så att XS och S har samma längd. 

S - Har du lite större rumpa men smala ben så satsa på en small. Många som har lite större rumpa kan vara oroliga för att den ska synas så fort man sätter sig ner då byxorna har en mycket låg midja. Men dem flesta har nog ett par låga jeans som också vill åka ner ibland. Därför är det bara att hålla i byxorna där bak när man sätter sig ner dem första gångerna precis som med jeansen. Men efter ett par gånger så sitter dom perfekt!

M - Om du alltid brukar beställa/köpa byxor med längre längd på benen så är det M du ska satsa på med tanke på att det är den storleken som är en aning längre än dom andra.



Kommentarer
Postat av: Platin - Ekerös största blogg.

Jag älskar PINK SWEDEN!

2012-04-01 @ 15:44:16
URL: http://platins.se
Postat av: sandra

Storlek s

2012-09-06 @ 15:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0