Paulina Starborn.




Nu på onsdag kommer jag tillsammans med resten av Pink Sweden teamet vara värdinnor på Paulina Starborns releasefest som kommer äga rum på Café Opera. Kvällen bjuds blandannat på framträdande, dansare, mingel, utlottning av blandannat ett par Pink Sweden byxor (Magic Number) och hennes egna Pinkdrink. Håll utkik efter bilder senare i veckan! Läs mer om Paulina på hennes blogg http://paulinastarborn.se/blogg/. Love Elin 


Relax.


Längtan är stor tills man kan gå iklädd ett par jeansshorts längs Londons gator. Med ett par brunbrända ben, ett instoppat oversizelinne och en slarvig knut på huvudet så är man både snygg och bekväm. Som sagt, längtan är stor nu..


Make up - Insperation.





För att få den typiska rockiga och sexiga Brigette Bardot looken använde jag mig utav en ljusbas tillsammans med naturliga/ljusa läppar. All fokus på de svart sotade ögonen.  

Modell: Elin Isaksson
Love Elin

Brigette Bardot - Stilikon från 60-talet


Nelly.com


1. En enkel men riktigt snygg tröja som passar perfekt på killar med bra axlar.
2. Stilren och supermysig tröja som åker på en sommarkväll tillsammans med ett par jeansshorts. 3. Basic tröja med snygg ringning. Ett plus om man ser skymten av en tatuering.. 4. Så klockren bara. 5. Vem tackar nej till Megan?

Shoes.


Studentfin.

Studenten närmar sig för många och att hitta rätt klänning är inte lätt. Här är fyra stycken favoriter från Nelly.com som nu har fri frakt månaden ut.
Så passa på och hitta din favorit!


Plattången nummer ett.



Vi har sagt det förut och vi säger det igen, GHD är plattängernas, plattänger! Har man nån gång plattat håret med en plattång från GHD så är man fast. Värms upp på 60 sek och gör håret plattare än någonsin. Helt klart värd varenda krona.


Just nu..


Hey guys.


Skön vardags outfit med stil. Glöm inte mannens främsta accesoar klockan.

H&M, Topman, Converse, Hoss.


Kommande photoshoot.



Lite insperation inför en plåtning till bloggen som kommer snart..


Aprikos.


Tänk er den här söta klänningen tillsammans med ett par långa solbrända ben.


Glamour.


Flower.

Dagens makeuplektion gick ut på att vi skulle öva modellering och valfria skuggor. Här har jag använt mig av "Blompaletten" från Färg. Nyanserna jag valde gick i tonerna vitt, rosa, lila och blått. Ursäkta kvalitén på bilderna.



Tre saker som får kosta.


Klackar. Klockor. Väskor

 Tänk dig själv. Du har dom där svarta skyhöga klackarna i garderoben som lyfter upp varenda outfit du sätter på dig, dom passar till allt och dom får dina ben att se meterlånga ut. Tänk dig att du har den där klockan som du så länge velat ha. Som nu är den absolut bästa accessoaren du kan tänka dig. Du kan bära den när som helst, hur som helst, var som helst. Oavsett så är den alltid snygg. Tänk dig. Du har den där perfekta väskan som alla drömmer om, som du bär med dig varje dag, vart du än ska och den framhäver varje outfit du bär ytteligare ett snäpp.


Sista chansen.


VS butik i London.

Nu i maj slår Victoria's Secret upp dörrarna för din nya butik i London! 
Men är det någon som har koll på exakt datum?


Sunday.


Mysdress och armband, Juicy Couture. Panties, Mimi Holliday.
Tofflor, Victoria's Secret. Bodylotion, Valentino.

Passa på att ta hand om dig själv en sån här dag med inpackning, aniktsmask, doftande bodylotion, frans och bryn färgning och underbara smoothies.


Summer.

En enkel outfit som passar lika bra på stranden som på båten i sommar.
Carrera, Paul Smith, London Villains, Skagen, H&M


Styla din Iphone.


Sol & bad.


Satsa på ett par färgstarka badshorts i sommar.
Tillsammans med en fräsch solbränna kan det inte bli bättre!
Dessa kommer ifrån H&M och kostar 99kr.


Perfektion.


Delicious Color.

Mavalas nya tema Delicious Color är full av härliga pasteller för bara 45kr styck.


Belle ballerina.


Något som vi kommer att se mycket av i både vår och sommar är mängder av färgglada balleriaskor. Dem här tre hittar ni hos Belle Shoes och de finns i massa olika färger från 199kr.


First date outfit.



Ska du på date? Men har ingen aning om vad du ska ha på dig?
Satsa på enkelt, stilrent men elegant. Att tänka på:

Höga klackar
får dig att se både sexig och kvinnlig ut. Dina ben blir långa och smala, och klackarna kan lyfta fram en hel oufit. Men.. Vet du om i förväg att du kommer att bli längre än killen kanske du ska välja ett par snygga stövlar eller någonting annat. För vid första träffen vill killen först och främst känna sig manlig och snygg, och det kommer han absolut inte att göra om han känner sig som din lillebror.

Sexigheten tar klackarna hand om, så satsa på en fin och stilren överdel. En korsett som visar halva tuttarna, eller en tröja som visar hela magen passar inte riktigt in på första daten. För nu handlar det om du ska lära känna en kille du kanske blir intresserad av, inte ragga upp ett engångsligg.

Lämna dunjackan hemma och matcha kavajen med en pälsväst åvanpå.
Enkelt, stilrent och elegant.

Glöm inte att dofta gott. Men.. inte för mycket! Spruta parfym längst upp i nacken, då fastnar doften i dem små nackhåren man har. Dessutom kommer han att känna doften extra mycket när han kramar dig.


Wedge heels.

Va fin om fötterna i vår och sommar, både dag och kväll! Dem bekväma kilklackarna passar ju perfekt till ett par snygga shorts under dagen och en söt vit klänning under kvällen. Här är top 3. Både budget och lyx!


Belle Shoes.


Lanvin.


Jessica Simpson.


Classic.


Den här outfiten med klassiska färger är super fräsch att bära på en uteservering en ljummen sommarkväll. Ett rak stylat hår eller ett hollywoodsvall matchar upp den här outfiten utmärkt.

Pinterest.com, Marc Jacobs, Christian Louboutin, stylebop.com.

Kavaj.



I vår/sommar kommer ni att se mycket färg.
Här är min chockrosa kavaj från Zara som jag kommer bära sena sommarkvällar.
Love Elin


Pink Sweden by Rocque.


Girls! Hur söta är inte dessa byxor? Ni hittar dom på www.pinkswe.se


Black beauty.



För att trolla fram en så slank kropp som möjligt så gäller det att både förlänga och försmala. Genom att använda samma färg från topp till tå (speciellt svart) får man ett intrycket av en längre och smalare kropp. Det finns inga avbrytande linjer eller stora mönster som får kroppen att se stor ut. Den djupa V ringningen på både bodyn och kavajen ger även det ett smalt intryck. För att förlänga ytterligare, ha ett par skyhöga klackar!


Lars Wallin.

I kvällens avsnitt av Top Model fick man se några av Lars Wallins klänningar som var med på modevisningen under Attitudemässan där vi jobbade bakom catwalken. Hans klänningar är verkligen to die for.


Sailor feeling.

image descriptionimage description
Idag hade jag på mig en topp från MQ, stövlar från Zara, pälsväst från Belle, klocka från Marc by Marc Jacobs, solglasögon från Ray Ban, skinnjacka och väska från H&M. Puss J


Bombshell bikini.

På tal om London så öppnar ju den stora Victoria's secret butiken där innan vi kommer dit. Gissa om vi är överlyckliga! Ett solklart köp är ju deras bombshell bikinis. Så fina och har man börjat använda bombshell bh, så kan man inte sluta! Nu får sommaren vara här..



Sunglasses.


Nu är våren på g. Därför tänkte vi tipsa om några snygga solglasögon som passar till soliga vårdagar framöver.


Vårkänsla.


Det här var min vårinspirerade outfit idag:
Leggings - Zara
Tröja - H&M
Halsduk - Sisters
Skinnjacka med päls - Diablés


3 månader.


Vid den här tidpunkten om exakt 3 månader befinner vi oss i London.
Nu är längtan stor efter galen shopping, uteserverings-mys och händelserikt nattliv.


Pigga upp outfiten.


Prada Asos.com Oasis-stores.com D&G Lancome.


Vårjackor.


Soliga vårdagar är ju jeansjackan perfekt till söta blusar. Kavajen får dig genast att se mer uppklädd ut, och kan även användas som jacka med en fin stickad tröja under. Skinnjackan passar oavsett, alltid ett säkert kort. Enkelt och snyggt med ett par hederliga ray bans och en mysig pälsväst.


Little black dress.


Oasis, Herve Leger, houseoffraser.co.uk, forevernew.com.


Hur jag går till väga.



1. Jag börjar med att blanda ihop ungefär 20ml ricinolja och en msk hårinpackning i en skål.

2. Sedan borstar jag igenom hela håret och delar upp det
i den benan jag brukar ha.

3. Jag tar hjälp av en hårfärgningspensel för att applicera oljan (fingrar är omöjligt). Jag gör precis som när jag färgar utväxten. Lägger i oljan i hårbotten, tar en ny passé och lägger över, applicerar oljan och tar sedan en ny passé och lägger över. Sen fortsätter jag så tills hela hårbotten är blöt. Avslutar med att massera en stund för att få igång blodcirkulationen. Sedan sätter jag upp allt hår i en klämma och låter det verka.

4. Efter ca 1 timme tvättar jag ur håret noga med schampoo två gånger och avslutar sedan med balsam i topparna som vanligt.

Nu har jag testat detta två gånger och kommer absolut att fortsätta! Oljan är väldigt seg i konsistensen, vilket gjorde att jag blandade i lite hårinpackning. Rekommenderar er som vill ha längre hår att ge det ett försök. För jag tror verkligen att detta funkar, men vi ger det några gånger till så får ni en bild på resultatet sen! Love. Josefine.


Jakt på snygga shorts?

www.omeneye.com har riktigt snygga jeansshorts. Här är två favoriter!


Insperation: Jeansshorts.




Nätshopping.

Beställde precis hem den här klänningen. Tänkte att det kan vara ett alternativ till min 18årsdag, med en solbränd kropp, stort lockat hår, stilrena smycken och ett par riktigt höga klackar? Love Josefine


Läppevent 29:e mars.



Vårsnyggt.


Chinos, jacka och tröja, Topman. Halsduk, Weekday. Boots, River Island. Solglasögon, Carrera. Klocka, Armani exchange. Parfym, Gucci.


Lillördag.




Kvällens outfit
Klänning - Ginatricot
Kuvertväska - Åhlens
Skor - Scorett
Armband - Pearls for girls


RSS 2.0