Nude.


Alex and chloe , Moschino, Christian Louboutin, Reissonline.com


Perfekt mun.


1. Markera ut amorbågen i form av ett Y med hjälp av en läppenna. Detta gör det lättare för dig att skapa en symmetrisk "perfekt mun".

2. Måla sedan ut läppens kontur.
3. För att det ska sitta bättre - pudra då med ett transparent puder och svep sedan bort det med en puderborste.

4. Nu är du klar med grunden och kan nu börja pensla på med läppfärg. Måla först ett varv, bit sedan av överflöd på ett papper, pudra och gör samma sak igen. När du gjort det två gånger är det dags för sista varvet. Då penslar du på läppfärg igen för sista gången (pudra inte). Om du vill kan du blanda ut det med glans för att få en mer festligare känsla.


18 års present?



 Det finns tusentals saker en tjej vill ha. Men när man väl fyller år och får önska sig i stort sätt vad man vill så kommer man nästan inte på någonting. Därför kommer ett litet tips här på vad man kan önska sig.

1. En londonresa. Tänk att bara åka iväg en helg
med en tjejkompis och shoppa galet!

2. Tatuering. Nu när du är 18 får du äntligen tatuera dig i riktiga studios. 
Om du är sugen skulle väl ett presentkort inte sitta fel?

3. Passa på och lyxa till det och önska dig en fet märkesväska.

4. Klockor är underskattat, finns nästan ingen bättre
accessoar än en snygg klocka som man kan bära dagligen.

5. Varför inte önska sig sin 18 års klänning?
En av de få dagar då man verkligen kan klä upp dig ordentligt!

6. Man kan väl aldrig få för många par klackar?


Summer feeling.


Skönhet kommer inifrån.

Här kommer ett tips på en supergod frukost - eller mellanmålssmoothie. Har du t.ex. problem med hyn är det här ett extra bra tips, då den innehåller jätte många vitaminer och antioxidanter som hyn behöver dagligen. 
För ett stort glas ta ca 3dl Arlas yoghurt med vaniljsmak och häll i en mixer tillsammans med en hel banan. Mixa. Gröp ur två passionsfrukter, häll i 1 dl apelsinjuice, och prässa sedan i en hel blodapelsin. Till sist häller du i ca 1 dl frysta hallon och mixar på max, sen är den klar att dricka.


Gray.

Topman, Topman, Farfetch.com, Converse, Bloomingdales.com


Victoria Secret.


Insåg precis hur mycket pengar vi behöver spara till London. Är så lycklig över att Victoria Secret butiken hinner öppna innan vi åker!
Vi kommer bli galna.


Adrina Lima Make up.


Pour les hommes.


Slutresultatet.


Eyelashes.

Här kommer ett riktigt värdefullt tips till alla er tjejer. Vi båda har gjort fransförlängning i ca ett halv år nu och ingen av oss kan sluta. Dem långa fylliga fransarna gör en så stort skillnad, dem ger ett otroligt piggt intryck och ögonen ser mycket större ut. Finns inget bättre än att bara stiga upp på morgonen och redan se fixad ut. Man kan välja mellan flertal längder, tjocklekar och böjningar så man själv får fransarna som man vill ha dem.



En liten sneak peek från dagens plåtning.


Vi har haft en grymt stressig kväll, men det var det absolut värt med en riktigt lyckad plåtning och otroligt trevliga och söta modeller. På tisdag får ni äntligen se hur dom super fina byxorna ser ut! Och tusen tack till dig Pascal som gav oss den här möjligheten, du kommer att gå långt!


10 simpla saker som gör en kille så mycket sexigare.

1. Självsäkerhet. Det finns inget sexigare än killar som vet vad de gör,
vad de vill och vad de säger.


2. Dofta gott. Viktigt! Doften av en fräsch herr parfym kan faktiskt vara avgörande till att känna sig attraherad till någon.

3. Ödmjukhet. Tänk inte bara på dig själv och vad du vill.
Lyssna in och överraska henne med saker hon tycker om.

4. Humor. Bjud på dig själv, få henne att le och skratta.

5. Generös. Inga snåljåpar tack! Det behöver inte vara mycket,
det är bara själva principen.

6.
Blicken. Vissa killar har den där blicken som får alla tjejer att bli knäsvaga.

7. Rösten. En kille med manlig och mjuk röst är en plus. Tänk er själva att en muskulös snygg kille kommer fram och ska hälsa, men han har världens pipigaste röst. Ja tråkigt nog så blir han en aning osexigare på bara några sekunder.

8. Komplimanger. Finns få killar som vet vad, hur och när man ska säga en komplimang. Vissa säger bara helt fel saker, vissa säger dom alldeles för ofta andra ger inga komplimanger alls. Men när ni väl får till det killar, kan ni få en tjejs hjärta att smälta totalt.

9. Frächhet. Ni med matrester mellan tänderna, sömn i ögonen eller dålig andedräkt, er chans är bortblåst redan där. Killar som bara är allmänt fräscha blir så mycket sexigare! Tänk på det..

10. Svårfånad. När en kille är lagom svårfångad blir det en spänning som gör att man får ett sug efter killen man vill ha. Men börjar killen däremot leka för svårfångad, tröttnar man och anser istället killen som tråkig. Så det gäller att hitta en bra balans.

Hey pretty girl.


Weekday.


Streetstyle.



Victoria Secret.

Igår kom Kicky hem och hade köpt med sig två super fina lip gloss till mig ifrån London, i färgerna Slice Of Heaven och Candy Baby! Tusen tack fina du.
Puss Josefine


Active girl.


Make up.



Packat och klart inför plåtningen på torsdag. Nu kör vi!


Plåtning för Pink Sweden.

På torsdag har vi fått den stora äran att få sminka inför en plåtning,
nämligen PINK SWEDEN by Rocque.

 
Super duktiga Pascal Rocque har designat helt fantastiska mjukisbyxor i rosa, hur fina som helst. Så nu på torsdag ska vi vara på plats och sminka fyra söta tjejer inför plåtningen. En av modellerna är en gammal vän till oss som heter Katarina Panic. Kika in på hennes blogg där hon skriver om allt möjligt kul men framförallt om hur hennes stora dröm blir mer och mer till verklighet för varje dag som går. Hur fin och duktig tjej som helst! You go girl!


http://scenbloggen.com/katarinadenfina/


Birgette Bardot.


Stilikon från 50 - 60-talet. Det var faktiskt hon som skapade trenden med sotning.


Pink..


Nu har vi någonting stort på gång! Uppdaterar om det inom kort..


Detaljer.


For men.

En cardigan. Ett par jeans. Två helt olika outfits.



Answer.

Kevin om Björn Borg har gjort sitt.:
Vad ska man ha för kallsonger då tycker ni?

Det finns många olika märken att välja mellan när det kommer till kalsonger. Men satsa på Calvin Klein eller Armani, dem har snygg passform och är stilrena. Gillar du mer färgglada kalsonger så satsa på Resteröds!



Modelering.


Björn Borg har gjort sitt.

Till er killar iallafall över 16 år, nu är det dags att lägga undan dom välanvända Björn Borg kallongerna på allvar. Dem är verkligen inte sexiga på nåt sätt. De flesta tjejer springer och köper nya fina underkläder enbart för er, så det är dags att ni börja göra detsamma för oss.


Pretty pink panties.


Gyllene Blingbling.



Paljetter.



N&G Nails.






N&G Nails är en omtyckt och omtalad nagelsalong som ligger i Sturegallerian. Där jobbar jag faktiskt själv varje söndag. Så känner du att du behöver lite vardags lyx eller vill du kanske skämma bort någon av dina nära och kära? Då finns presentkort att köpa på någon av våra behandlingar. Prislistan och vårat telefon nummret hittar du här ovan. Vill du veta mer om salongen så besök gärna http://ngnails.se/.
Love Elin


Mr Handsome.


Alla fina killar här har ni ett enkelt tips på en stilren del av en festlig outfit. För att göra den ännu stiligare, ha även en näsduk i kavajen eller byt ut den vita scarfen mot en gladare färg.


Rätt vax till rätt person.


De flesta killar och män idag använder sig utav vax när de ska styla håret. Och här har vi tre olika vaxer för olika åldrar.

D:fi är framtagen och tillämpad för ungdomar upp till 15 år. Vaxet har en söt doft av ananas. Pris 99-159kr

eXIT Mud Clay är ett vax som har en doft av en fräsch herr parfym, vilket är bra när man börjar bli äldre och nu bör lukta något annat än ananas. Pris 199kr

Amarican Crew är framtagen för män från 25 år och uppåt. Produkterna finns i olika kategorier och alla har en herr doft. Pris 199kr


Till vardags & fest.


Inperation.




Time will tell.


5 tips till er tjejer.

Tjejer, tjejer.. Vi är inte heller felfria om vi så vill tro det. Så vi har faktiskt hört runt med många olika killar om vad de tycker är stora "Big No" hos oss tjejer. Here we go

1. Tjejer som tror att de är top of the world, kan få vem dom vill, när dom vill, hur dom vill. Om du nu kan få det så behöver det inte stå i pannan på dig. Tjejer med den attityden kommer snarare bli bemötta tvärtom. För glöm inte bort att personligheten har minst lika stor betydelse som utseendet.

2. Och så får vi ju inte glömma dessa fräscha nagelbitare. Tänk efter en snabbis, hur sexigt är det egentligen när man sitter där med alla fingrar i munnen och tuggar som en hamster sedan spottar ut nageln i luften. Klarar du inte av att sluta, testa nagelförläning. Kommer se mycket färschare ut än nerbitna naglar och det kommer hjälpa dig att sluta bita!

3. - Har du en penna?
   - Va vadå? en penna? hehehe vad är det för något? hehe eller vadåååå?
Tjejer som leker dumma enbart för att de tror att det gör dom "söta". Tvärtom, det blir bara så jävla fel. Killar vill ha tjejer med båda fötterna på jorden. Så sträck på er, visa stolthet and be smart.

4. Naturlig skönhet är bland det vackraste som finns. Så tjejer överdriv inte tills ni ser ut som en trashig verasion av en barbiedocka. För mycket smink, trashigt löshår som hänger där och ser ofräsch ut, brun utan sol som sitter kvar på handflatorna och dessutom luktar skit, gammalt lim från lösögonfransarna du använt om och om igen. Kanske lite överdrivet nu, men ni försår nog poängen. Satsa på att visa erat vacka jag istället.

5. Sen har vi vissa tjejer som verkligen huuundar efter en kille. Vi säger bara GÖR INTE DET. För det första, visa stolthet, hunda aldrig. Två, killar bokstavligen hatar tjejer som hundar. Så även om du nu vill ha denna kille så mycket, låt honom vara, ge honom tid. Om han är intresserad av dig så kommer han att höra av sig! Om han inte har svarat på ditt sms på 15 min betyder det inte att du ska ringa 5 gånger och skicka 10 sms. Killar vill oftast ha det dom inte kan få, så testa istället att spela lite svår i rätt mängd. Dom gillar spänning och själva "jakten". Så det är mycket större risk att han hör av sig då än om du sitter på hans dörrmatta och dregglar.


Hot pink.


Chad White.


Tre olika klackar för tre olika tillfällen.



Glittriga kilklackar, 16 cm. Belle Shoes 399:-



Stilettklackar i färgad mocka, 14 cm. Scorett 1400:-
 

Stövletter i svart mocka, ca 13 cm. Bianco 699:-


Uniq One.

Uniq One är en grym Leave-In kur i spray form. Den har 10 fördelaktiga egenskaper.

1. Återuppbygger skadat hår
2. Tillför glans och eliminerar frissighet
3. Skyddar vid värmestyling
4. Gör håret silkesmjukt
5. Färgbevarande med UVA/UVB-skydd
6. Gör håret lättare att styla
7. Gör håret medgörligt
8. Ger en hållbar frisyr
9. Förebygger kluvna hårtoppar
10. Ger naturlig fyllighet


Speciellt bra för blonderat hår med tanke på att blekning ger slitage på håret. Denna underbara produkt hittar du hos oss eller på de flesta frisörsalongerna. Pris 149kr, prisvärd!

 


Marc by Marc Jacobs.


5 tips till er killar.

Killar, killar ni är underbara på många sätt och vis men.. det finns såå mycket som ni totalt bara skiter i eller inte tänker på. Men tro oss, vi är tjejer och vi ska ge er 5 tips på hur ni blir av med så enkla små saker som blir så stora i en tjejs ögon. Så lyssna noga nu!


1. Killar som tror att dom är manliga för att det växt ut några hårstån ovanför läppen och sparar ut till någon slags fjuttig moppemuche. Nej, alltså verkligen neeej. Raka bort den efter du läst det här.

2. Det finns så många snygga killar där ute som verkligen har ett och samma problem. Era ögonbryn, det behöver inte vara något fel på dom i sig. Men vissa har dom där härliga hårstråna emeeellan ögonbrynen, eller tillochmed ovanför brynen som växer i sin egna lilla värld. Lovar er alla att ni har en pincet där hemma, så ta den och plocka bort dom där onödiga små hårstråna. Det kommer göra stor skillnad.

3. You got to be a man, men tänk er själva.. En skitsnygg kille drar sina händerna genom håret lite sexigt, sen uppstår skräcken när man ser två feta buskar i armhålorna! Trimma, klipp gör vad fan ni vill bara det inte är två buskar som hänger där helt i onödan.

4. Torra läppar.. Behöver vi säga nåt mer? Vem i hela världen vill kyssa ett par torra, spruckna läppar? Gäller tjejer också såklart. Men killar smörj in läpparna..

5. Typiskt vissa killar. Ni har precis fått en skitsnygg tröja. Det första ni gör är att sätta på er den dagen efter. Inget fel med det, men det går en dag och ni sätter på er den igen, och igen och igen.. Sure, den är as snygg och säkert jätte skön också. Men variation grabbar, variatiooon

Kom ihåg att det här gäller såklart inte alla killar men många känner nog igen sig.


Here we are.


Attitude Stockholm 2011.

Attitude Sthlm är Nordens största mässa inom mode, skönhet och livsstil. I December 2011 arbetade vi backstage på modevisningen. Låt filmen och bilderna tala för sig själva!









Dragqueen.


Till er torra killar.

Killar! Här är eran räddning för torr och dålig hud. Tjejer älskar en nyrakad kille som doftar gott och har en riktigt fräsch hud. Så här är ett råd från oss till er. Både budget och lyx, om ni inte redan tar hand om er hud så börja med det!

Bulldog är ett hudvårdsmärke som enbart är framtaget för er män. Bulldog har även blivit utsett till "ÅRETS HUDVÅRD 2010" och tilldelats Cafés stora modepris! Du kan köpa dessa produkter på t.ex Kicks och kostar ungefär 100-200kr per produkt men finns även att köpa i kit.



Dermalogica är ett otroligt populärt märke indom hudvård som finns för båda män och kvinnor. Men denna serie "Shave" är enbart för er män. Vi kan starkt rekomendera dessa produkter då dom används på de flesta salonger. Och inom en snar framtid kan ni även komma till oss på salongen i skolan och göra ansiktsbehandlingar med just Dermalogia produkter!


Scratch Nail Food.

Den kalla vinterkylan tar stryk på våran hud men även på våra nagelband. Därför är det viktigt att återfukta och med hjälp utav en nagelolja så ger du både fukt och näring till nageln och nagelbanden. Naglarna mår inte bara bättre, de ser betydligt fräschare och vårdade ut. Just det här märket Scratch Nail Food finns att köpa för ca 180kr.


Megan Fox.


Idag fick vi i uppgift att sätta ihop en "rödamattan-outfit" åt en kändis. För att framhäva Megans isblåa ögonfärg yttligare valde jag denna färgstarka klänning.


London here we come.




6/6 drar vi äntligen till London! Kommer bli så jälva galet. Vi kommer bo ett stenkast från Oxford street. Så om det är någon som har varit där tigare, tipsa gärna på ställen man bara inte får missa som restauranger, butiker och klubbar!


I vår år det pasteller som gäller.


Satsa på färgglada pasteller i vår. Dessa härliga färger kommer från Essie och finns att köpa från 129kr!


Makeup lession.



Fördjupningen inom makeup har äntligen börjat, som vi har längtat!


3 klara favoriter för både honom & henne.


Lets do this.


Nu kör vi för första gången igång den här bloggen på allvar! Anledning till varför vi startade denna blogg från första börjar var för att se hur vi utvecklades som stylister. Men den här bloggen kommer bjuda på så mycket mer, både för tjejer och killar! Jaja nu kör vi istället!

 


RSS 2.0