5 tips till er tjejer.

Tjejer, tjejer.. Vi är inte heller felfria om vi så vill tro det. Så vi har faktiskt hört runt med många olika killar om vad de tycker är stora "Big No" hos oss tjejer. Here we go

1. Tjejer som tror att de är top of the world, kan få vem dom vill, när dom vill, hur dom vill. Om du nu kan få det så behöver det inte stå i pannan på dig. Tjejer med den attityden kommer snarare bli bemötta tvärtom. För glöm inte bort att personligheten har minst lika stor betydelse som utseendet.

2. Och så får vi ju inte glömma dessa fräscha nagelbitare. Tänk efter en snabbis, hur sexigt är det egentligen när man sitter där med alla fingrar i munnen och tuggar som en hamster sedan spottar ut nageln i luften. Klarar du inte av att sluta, testa nagelförläning. Kommer se mycket färschare ut än nerbitna naglar och det kommer hjälpa dig att sluta bita!

3. - Har du en penna?
   - Va vadå? en penna? hehehe vad är det för något? hehe eller vadåååå?
Tjejer som leker dumma enbart för att de tror att det gör dom "söta". Tvärtom, det blir bara så jävla fel. Killar vill ha tjejer med båda fötterna på jorden. Så sträck på er, visa stolthet and be smart.

4. Naturlig skönhet är bland det vackraste som finns. Så tjejer överdriv inte tills ni ser ut som en trashig verasion av en barbiedocka. För mycket smink, trashigt löshår som hänger där och ser ofräsch ut, brun utan sol som sitter kvar på handflatorna och dessutom luktar skit, gammalt lim från lösögonfransarna du använt om och om igen. Kanske lite överdrivet nu, men ni försår nog poängen. Satsa på att visa erat vacka jag istället.

5. Sen har vi vissa tjejer som verkligen huuundar efter en kille. Vi säger bara GÖR INTE DET. För det första, visa stolthet, hunda aldrig. Två, killar bokstavligen hatar tjejer som hundar. Så även om du nu vill ha denna kille så mycket, låt honom vara, ge honom tid. Om han är intresserad av dig så kommer han att höra av sig! Om han inte har svarat på ditt sms på 15 min betyder det inte att du ska ringa 5 gånger och skicka 10 sms. Killar vill oftast ha det dom inte kan få, så testa istället att spela lite svår i rätt mängd. Dom gillar spänning och själva "jakten". Så det är mycket större risk att han hör av sig då än om du sitter på hans dörrmatta och dregglar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0