Hunter.

Love. Josefine

Class is for men.

Snart är fredagskvällen igång. Satsa på en scarf i vårens färger.
Vinrött. Plommonlila eller mörkblått.

Here we go.

Åh, äntligen har vi fått chansen att göra någonting stort. Någonting som vi alltid velat göra. Någonting som vi varje dag drömmer om. Vi kommer att visa och överraska Stockholm. Vi två, ska tillsammans nå toppen.

Killerheels.


Just a cute little detail.


Casual.


Beautiful blue.


Budget VS Lyx


Budget: H&M, H&M, Nudie
Lyx: Levis, G-Star, Hacker

Autumn.


Jeane Blush, Ginatricot, H&M, Bikbok

Något att mysa upp med i höst. 
Matcha upp med ett par knähöga stövlar, en passade väska och övriga accessoarer. Våga välja lite roligare färger så lyser du upp det trista höst mörkret.

5 tips till er tjejer.

Tjejer, tjejer.. Vi är inte helt felfria om vi så vill tro det. Så vi har faktiskt hört runt med många olika killar om vad de tycker är stora "Big No" hos oss tjejer. Here we go!

1. Tjejer som tror att de är top of the world, kan få vem dom vill, när dom vill. Det går ju inte ens att andas i samma rum som er, ni tar upp all luft. Det går varken hem hos killarna eller folk i er omgivning för den delen heller.

2. Och så har vi alla dessa nagelbitare. Är ni medvetna om hur mycket bakterier och skit det finns under naglarna. Kyssvänlig? Nej tack!

3. Tjejer som leker dumma enbart för att de tror att det gör dom "söta". Tvärtom, det blir bara så jävla fel. Killar vill ha jordnära tjejer med båda fötterna på jorden. Så sträck på er, visa stolthet and be smart.
   
4. Naturlig skönhet är bland det vackraste som finns. Så tjejer överdriv inte tills ni ser ut som tillgjorda barbiedockor. Allt tillgjort är fint till en viss gräns.

 

5. Kom igen tjejer, ni är inte 14 år längre.. Att inte kunna dricka med omdöme och vara allmänt odrägliga går fet bort. Det är både pinsamt och väldigt oattraktivt.


FALL 2012.


Här ovan ser ni Essies nya kollektion inför kommande höst dagar. Dessa härliga färger finns att köpa på bland annat Åhléns och Kicks.

Killerheels.

 
Jag har hittat dem. Drömheelsen. 16cm med 7cm platå.
Nelly levererar. Puss Josefine
 

Insperation.Fashion insperationsbilder på mig. Jeansshortsen är egen designade. Men du hittar linnet på Cubus och pilotsolglasögonen är ifrån H&M Devided. Love Elin

Moroccanoil.

 

Efter en sommar med sol och bad i både klor och saltvatten, mycket styling och kanske även färgning? Många av oss har säkert utsatt vårt hår för slitage på ett eller annat sätt vilket gör det matt och livlöst. Men det finns en lösning. Nu när Morroccanoil har kommit med sina underbara hårprodukter kan dött hår få liv igen. Denna inpackning/hårmask är just för dig som känner att ditt hår känns slitet och har tappat glansen helt. Applicera efter schampoo i handdukstorkat hår och låt verka i ca 10 min, avsluta med balsam. För att få ytteligare glans och en färsch doft så använd även deras olja. Dessa produkter har fått toppbetyg i stort sätt alla tidningar jag läst, så det är värt alla pengar i världen!

Just some makeup.


Details.

Blood brother, Topman, Armani Exchange, Topman, River Island

Stickat för män.

Allt finns att beställa på Nelly.com

Gant.


Tre säkra kort i höst.

 

Tre saker man definitivt ska satsa på till hösten är - Ett par riktigt snygga boots som både värmer och löser en vardalig outfit. En färgglad väska är ett perfekt val när man ofta börjar klä sig i mörkare färger till hösten, en enkel färgklick. "Kavajjackan" är både bekväm och snygg, just nu har dom en hel del på Zara så börja med att kika där! Josefine.

We are back.


RSS 2.0