By Charlotte Willer

Inspiration.

Om det ändå kunde ha varit sommar än..

Josefine.


Hoffmaestro

I fredags var jag, som många andra på Grönalund. När Hoffmaestro börja spela blev det kaos. Jag och mitt gäng stod mitt i smeten och alla knuffades och man slängdes till höger och vänster. Vi beslöt oss för att masa oss ut när min kompis Mirre svimmar. Vi fick såklart panik och slog oss ut från folkmassan. Det blev helt enkelt för mycket så vi åkte till kungsan och mötte upp Kevin, Joel, Grossi, Jikke, Molsby och några till. Inte riktigt som vi tänkt oss, men ändå en lyckad kväll!
Puss Elin

Linnéa Mirre JagBeautiful black.


Josefine.


Tips


Ett tips på en outfit för det kyliga höstvädret.

Strumpbyxor - Ginatricot 129 :-
Biker boots - Mixage 1.399 :-
Örhängen - H&M 3pack 29.50 :-
Guldig ring - H&M 3pack 49.50 :-
Skinnjacka - Velour Ca 4.000 :-
Väska - Mulberry 7.500 :-
Pälsväst - Saki 799 :-
Ring - Bikbok 49 :-


Perfektion.


Puss Josefine.


Bianco.Äntligen har jag hittat de perfekta skorna. Puss Josefine


Real Beauty.

Som sagt har vi precis börjat stylistlinjen på gymnasiet. Så just nu håller vi 37 tjejer på att fixa i salongen som strax börjar bli klar. Men för skojs skull tänkte jag lägga ut lite bilder under tiden som vi håller på och målar och fixar. Sen kommer det såklart upp bilder på slutresultatet när "Real Beauty" är helt klar!
Nu är bloggen igång!

Okej, för att göra det lite enklare för er att förstå så är vi två stycken tjejer som kommer driva den här bloggen. Anledningen till namnet är för att vi precis börjat vårt första år på gymnasiet, och just linjen stylist! Så självklart kommer många inlägg handla om allt kul vi får göra och lära oss under denna utbildning. För vår egen skull kommer vi se hur vi kommer utvecklas under dom här 3 åren, så det ska bli grym kul. Men vi kommer abolut inte bara skriva om detta utan allt annat som har med vår vardag att göra som shopping, tips, ideér, kärlek och allt möjligt vi kommer att komma på. Så enjoy!

RSS 2.0