5 tips till er tjejer.

Tjejer, tjejer.. Vi är inte helt felfria om vi så vill tro det. Så vi har faktiskt hört runt med många olika killar om vad de tycker är stora "Big No" hos oss tjejer. Here we go!

1. Tjejer som tror att de är top of the world, kan få vem dom vill, när dom vill. Det går ju inte ens att andas i samma rum som er, ni tar upp all luft. Det går varken hem hos killarna eller folk i er omgivning för den delen heller.

2. Och så har vi alla dessa nagelbitare. Är ni medvetna om hur mycket bakterier och skit det finns under naglarna. Kyssvänlig? Nej tack!

3. Tjejer som leker dumma enbart för att de tror att det gör dom "söta". Tvärtom, det blir bara så jävla fel. Killar vill ha jordnära tjejer med båda fötterna på jorden. Så sträck på er, visa stolthet and be smart.
   
4. Naturlig skönhet är bland det vackraste som finns. Så tjejer överdriv inte tills ni ser ut som tillgjorda barbiedockor. Allt tillgjort är fint till en viss gräns.

 

5. Kom igen tjejer, ni är inte 14 år längre.. Att inte kunna dricka med omdöme och vara allmänt odrägliga går fet bort. Det är både pinsamt och väldigt oattraktivt.

Trackback
RSS 2.0