5 tips till er killar.

Killar, killar ni är underbara på många sätt och vis men.. det finns såå mycket som ni totalt bara skiter i eller inte tänker på. Men tro oss, vi är tjejer och vi ska ge er 5 tips på hur ni blir av med så enkla små saker som blir så stora i en tjejs ögon. Så lyssna noga nu!


1. Killar som tror att dom är manliga för att det växt ut några hårstån ovanför läppen och sparar ut till någon slags fjuttig moppemuche. Nej, alltså verkligen neeej. Raka bort den efter du läst det här.

2. Det finns så många snygga killar där ute som verkligen har ett och samma problem. Era ögonbryn, det behöver inte vara något fel på dom i sig. Men vissa har dom där härliga hårstråna emeeellan ögonbrynen, eller tillochmed ovanför brynen som växer i sin egna lilla värld. Lovar er alla att ni har en pincet där hemma, så ta den och plocka bort dom där onödiga små hårstråna. Det kommer göra stor skillnad.

3. You got to be a man, men tänk er själva.. En skitsnygg kille drar sina händerna genom håret lite sexigt, sen uppstår skräcken när man ser två feta buskar i armhålorna! Trimma, klipp gör vad fan ni vill bara det inte är två buskar som hänger där helt i onödan.

4. Torra läppar.. Behöver vi säga nåt mer? Vem i hela världen vill kyssa ett par torra, spruckna läppar? Gäller tjejer också såklart. Men killar smörj in läpparna..

5. Typiskt vissa killar. Ni har precis fått en skitsnygg tröja. Det första ni gör är att sätta på er den dagen efter. Inget fel med det, men det går en dag och ni sätter på er den igen, och igen och igen.. Sure, den är as snygg och säkert jätte skön också. Men variation grabbar, variatiooon

Kom ihåg att det här gäller såklart inte alla killar men många känner nog igen sig.


Kommentarer
Postat av: gunilla

Vem älskar inte ett par buskiga ögonbryn? tjejer jag tror inte att ni har märkt det sexiga med buskigaögonbryn! killen sover sött på morgonen ligger där med sina buskigaögonbryn, asså man vill bara bita i dom! tjejr dax att växa upp, busk är sexigt!

2012-01-18 @ 12:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0